Vakuumpakkere fra Emerio
Med Emerio Sous Vide er det lettere end nogensinde før at tilberede kød, fisk eller grøntsager derhjemme med perfekte resultater
Emerios Sous Vide tilbereder mad med en høj temperaturnøjagtighed, hvilket giver et mørt og jævnt tilberedt kød. Samtidig bevares saftighed, smag og farve i maden. Råvaren pakkes fordelagtigt i en Emerio vakuumpakning, nedsænk derefter den vakuumpakkede råvare i det sous vide-tempererede vandbad og brug tiden til at forberede de andre ingredienser til måltidet.
Ønskes en stegeoverflade så steg eller grill det sous vide-tilberedte kød hurtigt på meget høj varme inden servering. Den indstillede vandtemperatur nås hurtigt takket være det smarte varmeelement. Råvarer, der er meget velegnede til sous vide, inkluderer oksekød, fjerkræ, svinekød og vildt. Men også grøntsager som asparges og rodfrugter som kartofler er fantastiske, da smagen bevares perfekt.
Et antal anbefalede tilberedningstider og temperaturer er angivet i den medfølgende manual.
- Justerbar termostat
- Præcision på: +/- 0,5 °C
- Timerfunktion
- Digitalt display
- Innovativ og sund madlavning
- Vandcirkulator
- Praktisk format
- IPX7 certificeret
- 1300 watt
Garanti 1 år. Gem følgesedlen.
Varenummer: 2025801-01-0
Andre ser ud til at være glade for disse
Bliv inspireret af andre, der har delt deres stil med
#homeroomdk